Solidaritet med Bashar Al-Assad!

I Syrien hålls nu val trots att det råder totalt kaos i landet pga att olika terrororganisationer försöker destabilisera landet med stöd av Väst. Vad dessa organisationer har på agendan är för Väst inte intressant då de huvudsakligen vill största den socialistiska och folkliga regimen som besitter makten för att kunna roffa åt sig oljan och skaffa sig bättre positioner i den internationella geopolitiken. Efter att raserat Libyen söker de rasera Syrien och närmast står Iran på tur.

Redan har dessutom USA:s representanter uttalat viljan att använda Libyenmetoden på Kuba. Nästa på tur efter Iran kan vi alltså räkna med Kuba och säkerligen Nordkorea, Venezuela, Bolivia, Ecuador, Nicaragua etc. om inget görs för att få stopp på imperialisterna.

För att lyckas med sina mål har Väst spelat på kortet att lura sin egen befolkning grundligen genom totalt falska rapporter genom media. Samtlig media i Väst ljuger rakt av gällande vad som händer i Syrien i nuläget. Den som skulle lämna sofflocket och bege sig till Damaskus skulle inte finna de strider mellan civila fredliga demonstranter och onda regimtrogna soldater som dödar de civila. De skulle istället finna fredliga demonstrationer för Bashar Al-Assad och sittande regim. Folket må inte vara helt nöjda med hur det är och har varit men de flesta önskar hellre förändring inom nuvarande system än ett byte av system till vad som inte är känt. De flesta av ”oppositionen” är precis som i Libyen Al-Qaeda-anhängare och islamister.

USA gjorde detta redan för 20 år sedan och lyckades. Skall vi aldrig lära?
I Afghanistan satt då en regim av folket som USA avsåg att avsätta. De tog då hjälp och stödde en liten islamistisk sekt i Afghanistan som var regimmotståndare. Dessa var okända vid den tiden men kom att bli kända som ”talibaner” senare. Skall vi drabbas av detta igen?

Alla sanna motståndare mot islamism och alla sanna kämpar för demokrati och självständighet måste kräva ett stopp för Västs aggression mot Syrien och ett stopp för kriget där. Hjälp istället regimen att bekämpa islamisternas terror mot den civila befolkningen som media felaktigt beskyller regimen för. Alla civila dödsoffer är på islamisternas samvete. Det blod som ligger på regimens händer är från terroristerna i kampen att försvara den civila befolkningen och det socialistiska samhället.

Vi kräver därför:

  • Stopp för all imperialistisk inblandning i Syrien!
  • Bojkotta all sionistisk media som ger medvetet felaktig bild av Syrienkriget!
  • Stöd Ryssland och Kina i deras heroiska val i FN.
  • Fördöm Ban-ki Moon för hans hantering av kriget.
  • Ge fullt stöd till Bashar Al-Assad och kriget mot terrorismen!
Annonser

One response to “Solidaritet med Bashar Al-Assad!

  1. För mig är det omöjligt att försvara något sådant som Sovjetunionens invasion av Afghanistan – lika lite som jag kan försvara Warszawapaktens inmarsch i Prag 1968 eller Vietnams invasion av Demokratiska Kampuchea.
    I övrigt är jag överens då det gäller Syrien. Jag är israelvän och uttalad zionist men anser att alla stater har rätt att lösa sina interna problem utan utländsk inblandning. Det är uppenbart att USA och deras bulvaner i Saudiarabien och på annat håll lägger sig i Syriens interna angelägenheter samt utrustar terroristgrupper i avsikt att sabotera den syriska regimens reformarbete.
    En annan fråga som alltför sällan lyfts fram är Marockos orättfärdiga ockupation av Västsahara (den Demokratiska Sahariska Arabrepubliken) som nu pågptt sedan 1975. Ännu ett hårrresande och motbjudande exempel på hur en liten nation blir överkörd av imperialism och neokolonialism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s